18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Daciana Sârbu și-a închis cofetăria, după ce CRJI a arătat că...

UPDATE. Daciana Sârbu și-a închis cofetăria, după ce CRJI a arătat că funcționează ilegal

UPDATE 15.30: Cofetăria Mara Mura a fost închisă, vineri după-amiază, conform unui mesaj afișat pe ușa localulului (foto atașate). 

—-

Cofetăria Dacianei Sârbu din Sectorul 1, europarlamentar și soția premierului demisionar Victor Ponta, funcționează ilegal, au descoperit jurnaliștii de la Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație. 

Cofetăria “Mara Mura” este deținută de D&C Sweets SRL, societate comercială la care Daciana Sârbu are 50% din părțile sociale. Primăria Sectorului 1, însă, nu a eliberat o autorizație de funcționare pentru “Mara Mura”.

Astfel, Biroul de presă al Primăriei Sector 1 a comunicat, la solicitarea Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații, chiar în ziua în care Victor Ponta a demisionat, că “Mara Mura” funcționează ilegal, întrucât nu a obținut autorizație de funcționare.

D&C Sweets SRL a fost înființată în 2014 de către Daciana Sârbu și Cristina Voicu, fiecare deținând câte 50% din părțile sociale ale societății comerciale. 

Contactată de CRJI, asociata Dacianei Sârbu a spus: “Nu am nimic de comentat la acest moment”. 

 

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă