6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIohannis CRITICĂ procedura ANAF în cazul Antena Group

Iohannis CRITICĂ procedura ANAF în cazul Antena Group

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este “heirupsită” și “nepotrivită”, informează Agerpres.

“Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă”, a spus Iohannis, întrebat despre acţiunea ANAF în cazul Antenelor. 

El a precizat că a constatat din discuţii pe care le-a avut că există deschidere la factorii de decizie în acest caz. “Cu siguranţă, prin discuţii aşezate şi calme, până la urmă se găsesc soluţii convenabile”, a conchis şeful statului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă