15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialIpoteză lansată de un deputat PNL: Cu cine se afla Oprea în...

Ipoteză lansată de un deputat PNL: Cu cine se afla Oprea în mașină în momentul producerii accidentului

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care scrie că ministrul de Interne Gabriel Oprea nu era singur în mașină în momentul în care s-a produs accidentul rutier în urma căruia polițistul Bogdan Gigină de la Poliția Rutieră și-a pierdut viața.

Citește și:  Scandalul Oprea: va reseta jocul politic?

Mai întâi, Popescu a postat un mesaj în care scria: ”Ghici ghicitoarea mea, cu cine se mai afla oprea în mașină în momentul accidentului?”. O oră mai târziu deputatul liberal a venit și cu explicația spunând că vicepremierul se afla în mașină cu încă două persoane. ”Am informația că la momentul producerii accidentului, în mașina domnului oprea se mai aflau două persoane, între care și o consilieră, se aude, suspect de apropiată!
Dar pentru a evita orice confuzie îl Invit să ne spună public dacă este adevărat sau nu!”, a fost mesajul deputatului. 

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit marţi seară, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală. Bogdan Gigină a fost înmormântat vineri, cu onoruri militare, în prezența a sute de colegi îmbrăcați în uniforme.

Polițistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, însă informaţii despre această situaţie nu au fost comunicate de Ministerul Afacerilor Interne, fiind aflate mai întâi pe surse.

Abia la două zile de la accident, Poliţia Capitalei a transmis un comunicat în care a confirmat că poliţistul de la Rutieră asigura deplasarea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea care, conform informaţiilor comunicate, participase la “o activitate în cadrul unei instituții din domeniul securității și ordinii publice”.

 

 

 

Cele mai citite

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...
Ultima oră
Pe aceeași temă