25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialJaf într-un cazino din Petroșani. Un bărbat cu cagulă a ameninţat o...

Jaf într-un cazino din Petroșani. Un bărbat cu cagulă a ameninţat o angajată cu un cuţit şi a fugit cu banii

Un bărbat cu cagulă a intrat, joi dimineaţa, într-un cazino din Petroşani, a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit şi a furat aproximativ 30.000 de lei, acesta fiind căutat de poliţişti, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara, bărbatul a ameninţat-o pe angajata cazinoului din petroşani cu un cuţit, pe care i l-ar fi pus în zona gâtului şi, după ce i-a luat toţi banii, acesta a fugit.

Caseta de valori avea în interior peste 30.000 de lei.

„A fost comisă o infracţiune de tâlhărie calificată. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Petroşani şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări în vederea identificării prezumtivului autor. Vorbim despre un bărbat care a pătruns având faţa acoperită şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a sustras angajatei o sumă de bani, provenind din încasări, după care a reuşit să plece înainte ca aceasta să activeze butonul de panică.

La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţii societăţii care asigură paza cazinoului respectiv, dintr-o zonă centrală a municipiului Petroşani, dar, din păcate, acesta a reuşit să fugă înainte de sosirea agenţilor de pază”, a declarat, corespondentului Mediafax, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit acestuia, se fac verificări inclusiv faţă de modul în care s-au respectat prevederile legale în privinţa asigurării pazei proprii a societăţii.

Poliţia este la faţa locului pentru a interoga martorii. Casiera în vârstă de 29 de ani a fost transportată la spital după comiterea jafului, întrucât a suferit un atac de panică.

Anchetatorii au la dispoziţie o filmare a unei camere din interiorul cazinoului.

Cele mai citite

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă