15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialJandarm, înjunghiat de şase ori

Jandarm, înjunghiat de şase ori

Un jandarm gălăţean, în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiat de un bărbat de şase ori în timp ce se afla în misiune. El a intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între o femeie şi fiul său şi a fost înjunghiat de către acesta cu şase lovituri de cuţit, relatează Mediafax.. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Cătălin Mircea Bădin a declarat că, joi dimineaţă, în jurul orei 2.30, Secţia 3 de Poliţie Galaţi a fost sesizată de către o femeie că fiul său a lovit-o şi a dat-o afară din locuinţă. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de Jandarmerie.

În momentul în care oamenii legii au pătruns în locuinţă, cu acordul femeii, unul dintre jandarmi a fost lovit de fiul acesteia, în vârstă de 30 de ani, cu un cuţit în bărbie şi în omoplat.

Jandarmul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Urgenţă din Galaţi pentru a primi îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este stabilă în momentul de faţă.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, doctorul Lucica Grigorică, a declarat că jandarmul avea, în momentul în care a fost adus la spital, şase plăgi înjunghiate mari, dar şi mai multe zgârieturi, iar acum este internat la Secţia de Chirurgie toracică, unde este supus unor investigaţii medicale amănunţite.

Ancheta în acest caz a fost preluată de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Galaţi, sub coordonarea unui procuror.

Pentru că există informaţii că tânărul care l-a înjunghiat pe jandarm suferă de anumite afecţiuni psihice, anchetatorii au solicitat instanţei internarea lui într-un spital de psihiatrie.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...
Ultima oră
Pe aceeași temă