16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialJudecător CSM insultă o jurnalistă Rl: Nu e câine de pază, e...

Judecător CSM insultă o jurnalistă Rl: Nu e câine de pază, e MAIDANEZ

Judecătorul CSM Norel Popescu a insultat-o pe jurnalista Ondine Gherghuț de la România liberă, pe care a numit-o „maidanez”.

Insultele au fost făcute în plenul CSM, care a dezbătut, marți, raportul Inspecției Judiciare potrivit căruia jurnalista Ondine Gherguț de la România Liberă NU a afectat independența judecătorului Norel Popescu, prin articolul „Mandatul judecătorului CSM Norel Popescu, ales cu autocarul PSD, pe masa senatorilor juriști. PSD vrea mandat de șase ani”.

Judecătorul a încercat să demonteze susținerea din raport potrivit căreia jurnalista a acționat ca un "câine de pază al democrației", cu replica „Nu e câine de pază, e MAIDANEZ care merge pe burtă, căutându-și stăpân".

Discuțiile pe tema raportului Inspecției au fost transmise în direct, pe pagina online a CSM, iar limbajul folosit de judecătorul Norel Popescu a fost auzit de toți internauții interesați de subiect.

Un astfel de limbaj folosit de un judecător membru CSM, care trebuie să fie model de comportament în societate, aruncă o umbră asupra imaginii CSM și a întregului corp al magistraților. 

Cele mai citite

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă