5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialJudecătorii au decis că patronii de la Colectiv pot sta în arest...

Judecătorii au decis că patronii de la Colectiv pot sta în arest la DOMICILIU

Judecătoria Sectorului 4 a decis, vineri, ca patronii clubului Colectiv să fie cercetaţi în arest la domiciliu, informează Mediafax.

Cei trei patroni se află în arest preventiv de la începutul lunii noiembrie. Decizia de a-i trimite acasă poate fi contestată de procurori, care au propus prelungirea arestului preventiv. 

Judecătoria Sectorului 4 a respins, vineri, cererea procurorilor Parchetului instanţei supreme de prelungire a arestului preventiv pentru Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, patronii clubului Colectiv, acuzaţi de ucidere din culpă în urma incendiului din 30 octombrie care a cauzat moartea a 60 de persoane.

Decizia nu este însă definitivă, astfel că aceştia rămân în arest, până la o hotărâre definitivă a instanţei.

Cei trei patroni ai Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, sunt arestaţi preventiv din 3 noiembrie, fiind acuzaţi de ucidere din culpă în cazul incendiului din 30 octombrie din clubul din Capitală, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Citeşte şi: Acționarul majoritar al Pionierul SA a fost CONDAMNAT definitiv la 6 ani închisoare

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă