12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialJudecătorii dezbat eliberarea lui Miron Mitrea

Judecătorii dezbat eliberarea lui Miron Mitrea

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, ar putea părăsi penitenciarul Poarta Albă, dacă magistrații ar decide acest lucru. Miercuri, se judecă eliberarea condiționată a lui Mitrea.

Procurorii au contestat decizia Judecătoriei Medgidia, prin care a fost admisă cererea de eliberare condiţionată a fostului ministru.

Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat, anul trecut, de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la doi ani de închisoare cu executare.

Citește și: Miron Mitrea poate fi ELIBERAT condiționat

El a fost acuzat de DNA de luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, în legătură directă cu infracţiunea de corupţie, uz de fals.

Potrivit DNA, în perioada 2001-2002, Miron Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite de peste 900.000 de lei în schimbul numirii acesteia în funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Este a patra încercare a fostului ministru al Transporturilor de a ieși din spatele gratiilor.

 

Cele mai citite

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

Cinci locuri în Liga Campionilor pentru Germania, în sezonul viitor! Victoria lui Dortmund cu PSG, decisivă

Germania va trimite cinci formații în ediția viitoare a Ligii Campionilor, după ce şi-a asigurat locul doi în clasamentul UEFA din acest sezon, grație...

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...
Ultima oră
Pe aceeași temă