9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialJudecătorul Stan Mustaţă, arest la domiciliu

Judecătorul Stan Mustaţă, arest la domiciliu

Judecătorii ICCJ au admis, marţi, contestaţia judecătorului suspendat Stan Mustaţă în cazul deciziei din 20 octombrie a Curţii de Apel Bucureşti, care i-a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu, informează Mediafax.  

Judecătorii ICCJ au respins contestaţia procurorilor DNA şi a menţinut în cazul grefierei Mariana Curea decizia Curţii de Apel Bucureşti, de înlocuire a arestării preventive cu măsura controlului judiciar.

În perioada în care va fi sub control judiciar, Mariana Curea trebuie să se prezinte la instanţă ori de câte ori este chemată, să anunţe dacă îşi schimbă locuinţa şi să meargă la poliţie în zilele stabilite prin programul de supraveghere. Mariana Curea are interdicţie să părăsească Bucureştiul şi să ia legătura cu judecătorul Stan Mustaţă şi cu martorii din dosarul în care este judecată.

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă