9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialLa Întorsura Buzăului s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest sezon:...

La Întorsura Buzăului s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest sezon: -17 grade. Meteorologii informează că, în perioada următoare, vremea se va încălzi uşor

Luni dimineaţă, la Întorsura Buzăului s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest sezon, – 17 grade, transmit meteorologii din județul Covasna. Minima a fost înregistrată în jurul orei 07.30, iar ulterior temperatura a crescut, ajungând în jurul orei 08.30 la – 14 grade Celsius, scrie Mediafax.

Noaptea de cinci spre şase decembrie va fi la fel de friguroasă, avertizează meteorologii, iar apoi vremea se va încălzi uşor. Potrivit acestora, gerul şi-a făcut apariţia mai repede decât în alţi ani.

Anul trecut, pe 1 ianuarie 2015 la Întorsura Buzăului s-au înregistrat minus 31,7 grade Celsius, pe 8 ianuarie au fost minus 34,7 grade Celsius, iar anul acesta, pe 20 ianuarie, au fost minus 29,5 grade Celsius.

Oficial, cea mai scăzută temperatură înregistrată în ultima jumătate de secol în județul Covasna a fost de minus 35,8 grade Celsius în 8 februarie 2005, la Întorsura Buzăului, record care nu mai fusese atins din anul 1939.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă