14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialLaura Jurcă - medalie de argint la Cupa Mondială de la Doha

Laura Jurcă – medalie de argint la Cupa Mondială de la Doha

Gimnasta Laura Jurcă a cucerit, vineri, medalia de argint în finala de la sol, din cadrul Cupei Mondiale de la Doha. Această medalie este prima la nivel de senioare pentru sportiva tricoloră, informează Mediafax.

La Doha, Laura Jurcă a fost notată cu 13,800 şi s-a clasat astfel pe podium, obţinând medalia de argint. Medalia de aur a revenit gimnastei elveţiene Giulia Steingruber, notată cu 14,550.

Tot vineri, la masculin, Andrei Muntean a obţinut medalia de bronz la paralele (15,550) şi s-a clasat pe locul 4 la sărituri (14,262), iar Marius Berbecar a fost pe poziţia a 7-a la sărituri (13,925) şi pe a 8-a la paralele (13,950).

La rândul ei, Diana Bulimar a obţinut bronzul la bârnă (14,025), iar Laura Jurcă a ocupat locul 4 în aceeaşi finală (13,425).

Joi, Andrei Muntean a cucerit medalia de bronz la inele (15,325), iar la feminin, în finală la paralele, Diana Bulimar a câştigat medalia de argint (13,600), iar Laura Jurcă s-a clasat pe poziţia a patra (13,175).

La cea de-a opta ediţie a FIG World Challenge Cup, care se încheie vineri, în Aspire Zone din Doha, participă 123 de gimnaşti şi gimnaste din 33 de ţări.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă