11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialLiderul galeriei FC Steaua, arestat preventiv în dosarul de tentativă de omor

Liderul galeriei FC Steaua, arestat preventiv în dosarul de tentativă de omor

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei echipei FC Steaua, a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor. Instanța a luat decizia de a-l aduce pe Mustață în arest după acesta nu a respectat programul de supraveghere judiciară.

Gheorghe Mustaţă va fi judecat în arest, după ce acesta nu s-ar fi prezentat de mai multe ori la secţia de poliţie, la data stabilită de magistraţi. Conducerea Secţiei 16 a sesizat, în 12 iunie, instanţa Tribunalului Bucureşti. El este judecat pentru o tentativă de omor pe care acesta ar fi comis-o în primăvara anului trecut.

Instanţa a dispus, în 27 iunie, înlocuirea măsurii controlului judiciar în cazul lui Gheorghe Mustaţă cu arestarea preventivă, iar decizia a fost pusă în executare în aceeaşi zi, de poliţiştii Serviciului Urmăriri, potrivit Mediafax.

"În baza art. 242 al. 3 NCPP raportat la art. 215 al. 7 NCPP înlocuieşte măsura controlului judiciar dispusă prin încheierea din data de 07.02.2014 a Tribunalului Bucureşti – Secţia I Penală cu măsuraarestării preventive a inculpatului Mustaţă Gheorghe, pe o durată de 30 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă privind pe inculpatul Mustaţă Gheorghe", se arată în decizia instanţei.

Gheorghe Mustaţă poate contesta decizia la Curtea de Apel Bucureşti.

În 22 octombrie 2013, liderul galeriei echipei FC Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă, şi alte cinci persoane, între care şi doi nepoţi ai acestuia, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, fiind acuzaţi că au înjunghiat un bărbat, membru al unei grupări rivale.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în noaptea de 29 spre 30 mai 2013, Gheorghe Mustaţă, Doru Gabriel Mustaţă, Ştefan Cristian Mustaţă, Marian Florin Buboia, zis "Calu", Andrei Tiberius Dumitru, zis "Toncilă", şi Marian Daniel Covaci, zis "Ospătaru", au intrat într-un imobil din Sectorul 4 al Capitalei, unde, folosind obiecte contondente şi arme albe, au agresat locatarii.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă