8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialLiviu Dragnea, răspuns pentru Sorin Grindeanu, care vrea să îl învețe pe...

Liviu Dragnea, răspuns pentru Sorin Grindeanu, care vrea să îl învețe pe șeful PSD să schieze: Să vedem dacă reușește

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni după-amiază, la Parlament, afirmațiile premierului Sorin Grindeanu, care a precizat că îl poate învăța pe liderul social-democrat să schieze, după ce și acesta l-a învățat să pescuiască.

În acest context, Dragnea a afirmat: „Să vedem dacă reușește să mă învețe să schiez”.



 

În ceea ce privește excursia, din weekend, în cadrul căreia șeful Executivului a învățat să pescuiască, Liviu Dragnea a afirmat, amuzat: „A învățat să nu se mai agațe cu ancora de haine, ceea ce era foarte important.”



Luni dimineața, după reuniunea coaliției de guvernare PSD-ALDE, în cadrul căreia s-a decis ca Daniel Constantin să rămână fără funcția de vicepremier și ministru al Mediului, Sorin Grindeanu a precizat: „Am învăţat (n.r – să pescuiesc). E adevărat că nu am mai pescuit până acum. E un lucru pe care nu l-am mai făcut. Înţeleg că aşa, ca începător, stau foarte bine. Unii ştiu să pescuiască, din zonele acestea cu specific. În zona de vest nu e o locaţie potrivită sau un trend. Eu, de exemplu, pot să-l învăţ să schieze pe domnul Liviu Dragnea, că înţeleg că nu stă foarte bine în acest domeniu", a declarat Sorin Grindeanu, la Parlament.

Precizarea a venit după ce, duminică, șeful PSD a postat, pe Facebook, mai multe fotografii, însoțite de un mesaj în care explică cum l-a învățat pe Sorin Grindeanu să pescuiască.

„În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu", a scris șeful PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.


 
 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă