19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialLogodnicul britanic al unei victime din Colectiv, DISPERAT să îşi transfere iubita...

Logodnicul britanic al unei victime din Colectiv, DISPERAT să îşi transfere iubita în Marea Britanie

Logodnicul britanic al unei tinere românce rănite în incendiul din clubul Colectiv a spus că se teme că iubita lui va muri, dacă nu va fi transferată pentru tratament în Marea Britanie, şi că nu are încredere în oficialii români că o vor transporta în Regatul Unit, scrie bbc.com.

Logodnicul româncei Elsa Albu, Dwain Mensah, a povestit că autorităţile britanice au anunţat că vor suporta cheltuielile pentru tratamente medicale în Regatul Unit pentru ea, însă nu îi vor asigura şi transportul, care se ridică la 50.000 de lire sterline.

Mensah a mai spus că deşi iniţial oficialii români au spus că vor suporta cheltuielile de transport, este posibil să îşi retragă oferta. „Tuturor celor transferaţi săptămâna trecută li s-a spus că statul român va suporta cheltuielile, însă am auzit luni că oficialii români reevaluează fondurile pentru transferuri”, a spus britanicul.

Elsa Albu, născută în România, dar rezidentă în Marea Britanie de 11 ani, şi-a sărbătorit ziua de naştere în clubul Colectiv, în 30 octombrie, alături de prieteni şi de fratele ei, Adrian Albu.

„Prietenii ei au murit, iar fratele ei a suferit arsuri grave, până la os”, a spus Dwain Mensah, care se află lângă patul de spital al tinerei, încă de la data tragediei. Elsa Albu a suferit arsuri grave şi se află în comă indusă.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...
Ultima oră
Pe aceeași temă