9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialLovitură pentru Antena 3. Reţeaua americană parteneră, CNN, l-a invitat pe reporterul...

Lovitură pentru Antena 3. Reţeaua americană parteneră, CNN, l-a invitat pe reporterul Pro TV, Cătălin Radu Tănase să analizeze criza din România

Jurnalistul şi corespondentul Ştirilor Pro TV, Cătălin Radu Tănase, a fost invitat de postul CNN pentru a discuta despre criza politică din România şi despre protestele masive care au cuprins întreaga ţară, informează Hotnews.ro. De remarcat că postul american de ştiri a apelat la un reporter Pro TV şi nu la un angajat al Antenei 3, postul lui Dan Voiculescu, care e afiliat reţelei americane.

Jurnalistul a explicat ce i-a determinat pe români să iasă în stradă şi să protesteze împotriva acţiunilor Guvernului Grindeanu, Tănase fiind invitatul lui Jonathan Mann, la Newsroom.

Antena 3 a avut derapaje jurnalistice majore în primele zile de protest, vorbind despre o tentativă de lovitură de stat. Ulterior, când a devenit clar că Dan Voiculescu nu va mai beneficia de graţierea promisă de PSD, postul sau a încercat să echilibreze relatările, mai adaugă sursa citată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă