16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialLucrări pe Autostrada Soarelui, până la ora 18.00

Lucrări pe Autostrada Soarelui, până la ora 18.00

Traficul s-ar putea desfășura cu dificultate pe Autostrada Soarelui, care face legătura între București și Constanța, din cauza unor lucrări.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, între orele 10.00 și 14.00, între km 12 și 36, pe benzile 1 și de urgență, se efectuează lucrări de plombare pe sensul de mers către București. În același interval, au loc lucrări de plombare între km 20 și 36, pe benzile 1 și de urgență, pe sensul de mers către Constanța .

Totodată, până la ora 14.00, se fac lucrări de întreținere în zona glisierelor medieneîntre km 24 și 26, pe banda 2, pe sensul de mers către Constanța. Până la ora 14.00 au loc și lucrări de frezare denivelări la km 141+500 de metri, pe benzile 1 și de urgență, pe sensul de mers către Constanța .

Între orele 10.00 și 18.00, între km 11 și 20, între benzile 1 și 2, se fac lucrări la marcajele rutiere, pe sensul de mers către Constanța.

În aceste condiții, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să se încadreze din timp pe benzile neafectate de lucrări și să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație.

Cele mai citite

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă