15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialLumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Bucureşti

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Bucureşti

Delegaţia Patriarhiei Române la Ierusalim a adus, sâmbătă seară, la Bucureşti, Lumina Sfântă. Aceasta urmează să fie împărţită la slujba de Înviere credincioşilor din toată ţara, conform B1.ro.

Delegaţia, coordonată de PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, a ajuns pe Aeroportul Otopeni, cu Lumina Sfântă, sâmbătă în jurul orei 20.30, cu o cursă charter.

Din delegaţie au mai făcut parte Varlaam Ploieşteanul, episcop vicar patriarhal și Paisie Teodorescu, consilier patriarhal.

Lumina Sfântă va fi oferită la slujba de Înviere de la ora 24.00, de către Patriarhul Daniel clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala patriarhală.

Totodată, de pe Aeroportul Otopeni, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu trei avioane de mici dimensiuni la Suceava, Satu Mare, cu escală la Cluj-Napoca, şi Timişoara, pentru clerul şi credincioşii ortodocşi din restul ţării.

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă