15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialMădălina Manole a murit. Împlinea 43 de ani

Mădălina Manole a murit. Împlinea 43 de ani

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită miercuri dimineaţa fără suflare, în locuinţa familiei din Otopeni. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30 chiar de soţul solistei, Mircea Petru. Din primele informaţii artista s-ar fi sinucis înghiţind mai multe pastile.

Artista a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge cu capul spart, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei, Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău.

Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardiorespirator, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Sticla de pesticid din care a băut Mădălina Manole şi care i-a provocat moartea a fost găsită, miercuri, de anchetatori în baia din casa cântăreţei, aproape de locul decesului, au declarat pentru NewsIn surse din rândul procurorilor.

Pesticidul pe care l-a băut Mădălina Manole era ţinut într-o sticlă de 1 litru, pe care era inscripţionat “pesticid”. Sticla a fost găsită în baie, iar corpul neînsufleţit al solistei în holul de lângă baie, în apropiere, unde era şi un pahar, din care se presupune că Mădălina Manole a băut substanţa toxică.

Potrivit aceloraşi surse, au fost efectuate audieri, pentru a stabili motivele şi circumstanţele decesului, stabilindu-se că în casă se aflau, în momentul sinuciderii, soţul Mădălinei Manole, soacra acesteia şi copilul în vârstă de un an.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Capitalei, Bogdan Staicu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că autopsia va clarifica pe deplin cauzele decesului, însă sinuciderea este varianta cea mai probabilă.

Anchetatorii au confirmat şi existenţa unui sms, care a fost trimis către soţul Mădălinei, în care cântăreaţa explica motivele sinuciderii. Familia nu vrea ca mesajul să fie făcut public.

În urmă cu trei săptămâni, cântăreaţa ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol. În locuinţa respectivă locuiesc soţul Mădălinei şi soacra acesteia.

Mădălina Manole a fi împlinit azi 43 de ani şi avea un băieţel de 2 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat că la ora 6.30, serviciul unic de urgenţă a fost anunţat că o femeie de 43 de ani a fost găsită decedată la locuinţa sa din localitatea Otopeni, confirmând că este vorba de cântăreaţă.

Soţul artistei a declarat autorităţilor că aceasta ar fi luat medicamente, însă până la efectuarea necropsiei nu poate exista o pronunţare asupra cauzei decesului.

Amplă anchetă în cazul decesului Mădălinei Manole

Poliţiştii de la IJP Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procurorul al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Autopsia va stabili cauzele producerii decesului Mădălina Manole, au precizat sursele citate.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că “nu se mai simte frumoasă”, afirmă sursele citate.

Anchetatorii însă prelevează probe şi audiază membrii familiei cântăreţei pentru a elucida împrejurările în care s-a produs moartea Mădălinei Manole.

Monica Anghel: Nu văd niciun motiv pentru care Mădălina Manole s-ar fi sinucis

Colega de breaslă a Mădălinei Manole, Monica Anghel a fost foarte surprinsă de moartea prematură a “fetei cu părul de foc”. Monica Anghel consideră inexplicabil gestul unei persoane “plină de viaţă, veselă, luptătoare”.

“Nu eram foarte bune prietene, eram colege şi nu pot înţelege gestul. Cu ceva timp în urmă m-a sunat un prieten comun care mi-a spus că Mădălina este în spital şi m-a rugat să o înlocuiesc la un concert, pentru că avea probleme cu inima. Nu văd niciun motiv pentru care ar fi făcut lucrul ăsta”, a declarat Monica Anghel, citata de Realitatea.net.

“Am avut întodeauna respect faţă de munca şi de modul în care şi-a construit cariera. Ne-am gândit cu toţii că s-a retras din viaţa publică pentru a se dedica familiei”, a mai spus artista.

Monica Anghel a vorbit şi despre modul în care Mădălina Manole era privită de către colegi: ” Era plină de viaţă, veselă, luptătoare. Avea tot timpul grijă să slăbească, să arate bine, să fie în top”.

Cine a fost Madalina Manole

Mădălina Manole, născută Magdalena Manole, a fost o solistă vocală, compozitoare şi instrumentistă romană.

Mădălina Manole îşi face debutul muzical la 15 ani în Cenaclul Tineretului prahovean.

Între anii 1982 şi 1985, Mădălina Manole urmează cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor, potrivit Bestmusic.

În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul “Fată dragă”.

De atunci începe seria turneelor în Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Germania, Franţa. După albumul “Fată dragă”, Mădălina Manole primeşte alte două discuri de aur pentru vânzări de două milioane de unităţi (LP şi MC). Revista “Billboard” a semnalat în acel moment performanţa artistei.

În anul 1997, lansează albumul “Lina, lina Mădălina”, moment în care înregistrează două premiere notabile. Mădălina Manole devine primul nume al muzicii pop româneşti care intră în catalogul unui mare producător muzical internaţional – Polygram Group (prin Zone Records România).

Cea de-a două premieră marcată prin acest album este faptul că Mădălina Manole este prima artistă de muzică pop care are curajul să interpreteze folclor autentic, în manieră originală, cu o orchestră de muzică populară condusă de regretatul Dorel Manea. Pe album se regăsesc piese de la Maria Tănase, Maria Lataretu, Ileana Sararoiu, Lucreţia Ciobanu, Mioara Velicu.

În 1997, ia fiinţă Asociaţia Culturală Mădălina Manole cu caracter cultural şi umanitar.
În anul 2000, obţine distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România şi respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România.

Cântăreaţa Mădălina Manole a devenit mămică, pe 9 iulie 2009. Vedetă în vârstă de 42 de ani a adus pe lume un băieţel de 2.600 kg şi 56 de cm, cu două săptămâni mai devreme decât trebuia.

La începutul lunii octombrie 2009, “Fata cu părul de foc” s-a căsătorit cu iubitul ei – Mircea Petru – şi l-a botezat pe fiul ei – Petru Jr.

Mădălina a fost căsătorită şi cu compozitorul Şerban Georgescu, cu 17 ani mai mare decât ea. După divorţ, Mădălina Manole a declarat că “erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat”.

Pe data de 19 februarie 2010, Mădălina Manole lansează un nou album. Materialul discografic se intitulează “O 9 Mădălina Manole” şi reprezintă cel de-al 9-lea album al artistei. 

În timpul în care lucra la album, Mădălina Manole s-a îmbolnăvit, din cauza oboselii acumulate.

Cele mai citite

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă