13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMagistrații Tribunalului Sibiu au amânat judecarea cererii lui Gregorian Bivolaru privind redeschiderea...

Magistrații Tribunalului Sibiu au amânat judecarea cererii lui Gregorian Bivolaru privind redeschiderea procesului în cae e condamnat la șase ani de închisoare

Tribunalul Sibiu a amânat, miercuri, pentru 17 octombrie, judecarea contestației depuse de liderul MISA, Gregorian Bivolaru, în dosarul în care a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare, pentru act sexual cu un minor, informează Mediafax.

Gregorian Bivolaru a ajuns, miercuri, dimineaţă, la Tribunalul Sibiu, unde magistraţii urmau să judece cererea sa privind redeschiderea procesului în care a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Liderul MISA cere redeschiderea procesului deoarece, susţine el, a fost judecat în lipsă. La Tribunalul Sibiu, Gregorian Bivolaru a fost întrebat dacă îşi susţine cererea şi a răspuns afirmativ.

Cauza a fost amânată pentru data de 17 octombrie, pentru citarea părţilor.

În iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat, de instanţa supremă, definitiv, la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de persoane şi acte sexuale cu minori, caz în care a fost achitat de două instanţe inferioare. În acest caz, Bivolaru a fost arestat în martie 2004, sub acuzaţia că ar fi întreţinut relaţii şi perversiuni sexuale cu Mădălina Dumitru, folosindu-se de influenţa pe care o avea asupra acesteia, în calitate de profesor de yoga. Bivolaru a fost eliberat din arest după ce, la 1 aprilie 2004, Curtea de Apel Bucureşti a constatat că emiterea mandatului a fost făcută de o instanţă necompetentă.

Anchetatorii au stabilit că, în 2002 – martie 2004, acesta ar fi practicat în mod repetat acte cu caracter obscen faţă de minora Mădălina Dumitru. În perioada ianuarie-noiembrie 2000, precum şi în aprilie 2003, folosindu-se de calităţile de profesor yoga şi mentor spiritual, Bivolaru ar fi întreţinut acte sexuale cu alte două minore.

În august 2004, procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti l-au trimis pe Bivolaru în judecată pentru act sexual cu un minor, perversiune sexuală, corupţie sexuală, trafic de minori şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă