22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialMai multe gospodării şi porţiuni din DN 2, inundate în județul Buzău

Mai multe gospodării şi porţiuni din DN 2, inundate în județul Buzău

Mai multe gospodării şi locuinţe din judeţul Buzău, precum şi o farmacie şi porţiuni din DN 2 E85, au fost inundate, vineri seară, în urma unei ploi puternice, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, ploaia, care a durat aproximativ 20 de minute, a provocat inundaţii în municipiul Râmnicu Sărat și în localitățile Grebănu, Oreavu și Topliceni.

În Râmnicu Sărat au fost inundate un apartament, o farmacie și cel puțin şase gospodării. La Oreavu, apa a intrat în cinci gospodării, inclusiv în locuințele oamenilor.

De asemenea, în Grebănu și Topliceni au fost inundate mai multe gospodării, apa măsurând până la jumătate de metru.

Totodată, circulaţia pe DN 2 E85, în localitatea Oreavu şi la kilometrul 149 limită cu judeţul Vrancea, a fost afectată din cauza aluviunilor care au ajuns pe şosea.

Hidrologii au emis, vineri, atenţionări de cod galben de inundaţii pe unele râuri din judeţele Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Bacău, valabilă până la ora 23.00.

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă