15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMaria Grapini, faimoasă pentru greșelile gramaticale pe Facebook, primește o diplomă pentru...

Maria Grapini, faimoasă pentru greșelile gramaticale pe Facebook, primește o diplomă pentru promovarea limbii române

Europarlamentara Maria Grapini a primit o diplomă de excelență de la Asociația Culturală Constantin Brâncuși pentru promovarea limbii române. 

Amintim că Maria Grapini a ajuns de mai multe ori în atenția publică din cauza greșelilor gramaticale pe care le face atunci când postează pe pagina ei de Facebook. Gafele europarlamentarei sunt atât de cunoscute încât internauții au creat un site care le permite utilizatorilor să ”grapinizeze” mesajele. 

”Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociatiei”, a scir Grapini pe Facebook. 

Citește și: Maria Grapini, IRONIZATĂ pe Internet. Cum îşi „grapinizează” internauţii textele

Diploma poartă ștampila Asociației Culturale Constantin Brâncuși din Timișoara și este semnată de președintele ei, prof. univ. dr. ing Horia Ciocarlie, și de secretarul Aurel Matei Bancu.

Maria Grapini a primit diploma la Festivalul Doinelor de la Orțișoara, la care a participat la sfârșitul săptămânii trecute. 

 

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă