15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Marian Vanghelie şi Oana Mizil au devenit părinţii unei fetiţe

FOTO. Marian Vanghelie şi Oana Mizil au devenit părinţii unei fetiţe

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie şi iubita sa, deputata PSD Oana Mizil, au devenit părinţii unei fetiţe care s-a născut, joi după-amiază, la un spital privat din Capitală, relatează Mediafax.

Oana Mizil a născut prin cezariană o fetiță care va fi botezată Maria.

Citește și: Marian Vanghelie, permisie de două zile, pentru nașterea fetiței sale

Oana Mizil, Marian Vanghelie şi fiul acestuia, Alexandru, au venit, joi dimineață, la Spitalul Sanador din Capitală, însoţiţi de deputatul PSD Mădălin Voicu, care ar putea fi naşul micuţei Maria.

Întrebat dacă va asista la naştere, Vanghelie le-a răspuns jurnaliştilor: “La câtă experienţă de viaţă am, aş putea asista şi la naştere”.

În plus, Vanghelie a precizat că a părăsit vechea casă şi a și amenajat camera fetiţei în noua locuință.

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie, arestat la domiciliu, a primit încuviințarea instanței să își părăsească locuința, joi și vineri, pentru a asista la nașterea copilului său și a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.

Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă