22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. 10.000 de oameni în stradă, la marșul de protest al PMP...

FOTO. 10.000 de oameni în stradă, la marșul de protest al PMP la adresa Guvernului. Udrea: Ponta este agentul zero, zero, zero

UPDATE: Traian Băsescu, la o berărie în Herăstrău, cu Boc și Udrea, după marșul PMP

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, le-a spus, duminică, participanţilor la marşul şi mitingul din Piaţa Victoriei cu prilejul lansării candidaturii sale, că Victor Ponta este "premierul zero", ea adăugând: "Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul 000", potrivit Mediafax.

"Vă mulţumesc că aţi venit, cu atât mai mult cu cât nu v-a plătit nimeni şi nu este ziua mea", şi-a început Udrea discursul.

Ea a arătat că guvernarea PSD, guvernarea Ponta este "guvernarea zero, cu zero realizări, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate".

"Victor Ponta îşi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare în clasa I (…). Victor Ponta are cultul personalităţii, de ziua lui şi-a comandat cea mai mare petrecere, 100 mii de oameni au fost plăţiţi, aduşi", a susţinut Udrea.

Ea a mai spus că Victor Ponta este "urmaşul lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu" şi nu este "numai un prim ministru slab, ci şi un om politic foarte slab", "îl comandă baronii locali".

"Victor Ponta este premierul zero. Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul zero, zero, zero", a adăugat Elena Udrea.

Ea s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, arătând că Victor Ponta l-a lansat în cursa prezidenţială drept candidat din partea dreptei, dar acesta este "candidatul iepure".

Udrea a mai spus că sâmbătă s-a lansat un candidat care a fost partener al lui Victor Ponta.

Elena Udrea a spus că ţara are nevoie de un preşedinte implicat, care să nu îngenuncheze în faţa baronilor locali, mogulilor, un preşedinte care să nu fi făcut compromisuri de dragul imagini, arătând că ea şi PMP sunt susţinătorii valorilor lui Traian Băsescu: independenţa justiţiei, reforma statului de drept.

"Nu sunt un politician perfect, nu sunt un om perfect, nu sunt un candidat perfect, dar sunt cel mai bun candidat şi vă promit că voi fi cel mai bun preşedinte", a afirmat Udrea.

"Este datoria noastră să câştigăm Preşedinţia. Vom da viitorul preşedinte nu pentru noi, ci pentru această ţară. Să ne ajute Dumezeu pentru România!", şi-a încheiat discursul Udrea.

Cele mai citite

FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă