11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMașina lui Vasile Blaga a fost implicată într-un accident. Cine era la...

Mașina lui Vasile Blaga a fost implicată într-un accident. Cine era la volan

Un automobil BMW care îi aparține copreședintelui PNL Vasile Blaga a fost implicată într-un accident rutier, informează marți HotNews.

Accidentul s-a produs luni pe șoseaua de centură a Municipiului Braşov, transmite site-ul ebihoreanul.ro.

În acel moment Vasile Blaga era plecat din România. La volan s-ar fi aflat șeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, chestorul Liviu Popa.

Surse apropiate anchetei susțin că mașina condusă de șeful poliției bihorene, un BMW fabricat în anul 2001, cu numărul de înmatriculare BH 20 ASW, aparține co-președintelui PNL, Vasile Blaga. Surse din PNL au confirmat pentru Hotnews.ro că Vasile Blaga conduce un BMW cu acest număr.

Copreședintele PNL n-a putut fi contactat pentru a explica de ce șeful IJP Bihor era la volanul mașinii sale.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă