19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMaşini căzute în prăpastie

Maşini căzute în prăpastie

Un autoturism care se deplasa, la 30 iulie 2016, pe DN1 în zona Posada a căzut într-o râpă de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, echipajele ISU intervenind pentru scoaterea din maşină a două persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Marius Mihai, în autoturism se aflau două persoane rănite, dar conştiente. La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, a precizat sursa citată. 

Cele mai grave accidente cu autoturisme care s-au răsturnat în râpe, în perioada 2010-2016, potrivit unei cronologii realizate de Agerpres

10 februarie 2016 – Un tânăr de 17 ani a murit, iar alţi trei au fost răniţi, după ce maşina în care erau a ieşit de pe şosea, a căzut într-o râpă de la marginea drumului, pe DN2, în apropiere de municipiul Suceava. Maşina în care se aflau victimele a efectuat o depăşire neregulamentară. 

9 octombrie 2015 – Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit după ce a scăpat de sub control maşina cu care se deplasa pe un drum forestier, vehiculul răsturnându-se într-o râpă de aproximativ 12 metri, pe drumul forestier Holohoşca din localitatea Sadova, judeţul Suceava. 

27 iulie 2015 – Un bărbat de 35 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina într-o prăpastie din Munţii Baiului, pe un drum periculos dintre Azuga şi Valea Doftanei. 

15 aprilie 2015 – Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite în localitatea Curteşti, judeţul Botoşani, după ce un autoturism care a intrat în depăşire neregulamentară a încercat să evite ciocnirea cu un alt autoturism care venea din faţă şi s-a răsturnat în râpă. 

16 aprilie 2014 – Două persoane, tată şi fiu, au murit după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă, în localitatea Lepşa din judeţul Vrancea. Şoferul care conducea o maşină încărcată cu lemne a pierdut controlul volanului, iar impactul a fost extrem de puternic. 

26 decembrie 2012 – O persoană a murit, iar alte patru au fost transportate la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă adâncă de patru metri, în apropiere de Moreni, judeţul Dâmboviţa. Accidentul a avut loc pe DJ 720, din cauza vitezei excesive. 

26 iulie 2011 – Un muncitor care lucra la modernizarea DJ177, din judeţul Suceava, a murit, după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă adâncă de 7-8 metri, în localitatea Poiana Micului. 

17 octombrie 2010 – Două persoane au murit şi una a fost rănită, după ce o maşină s-a răsturnat într-o prăpastie din zona Pasul Ciumarna, judeţul Suceava. Cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, cu un carosabil umed. 

Cele mai citite

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă