13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMedic bătut în curtea Spitalului de Urgență din Galați

Medic bătut în curtea Spitalului de Urgență din Galați

Un incident foarte grav s-a petrecut sâmbătă dimineață la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați, medicul ginecolog Cezar Irimia fiind lovit cu bestialitate, chiar în curtea spitalului, de către un individ care avea fața acoperită. 

Incidentul s-a petrecut într-o zonă foarte circulată din curtea spitalului, la câțiva metri de agenții firmei care asigură paza. Se pare că individul și-a așteptat cu foarte multă răbdare momentul atacului, pentru că medicul, care ieșise din gardă, a remarcat de câteva ori prezența acestuia pe unul din holurile spitalului. Loviturile au fost foarte puternice, ginecologul alegându-se cu capul spart.

„În jurul orei 9.00, la ieșirea din gardă am fost atacat de un individ cu fața acoperită. Avea un fular la gură, un fes tras pe ochi. Nu mi-a spus nimic, doar m-a lovit cu un corp dur. Mi-am pierdut conștiența câteva minute. Cred că m-a urmărit pentru că stătea de la ora 7.30 pe holurile spitalului, la etajul 3. Am crezut că își așteaptă o cunoștință. Eu am fost amenințat în ultima vreme de niște colegi, dar nu vă pot da numele. Nu știu cine m-a lovit. Știu doar că am avut o comoție cerebrală”, a explicat dr. Cezar Irimia.

Cazul este anchetat de Poliție. „Persoana vătămată a fost audiată de polițiști, iar în cauză s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale”, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.  

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă