16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialMedic de la Ambulanţa Bacău, anchetat disciplinar după ce a fost prins...

Medic de la Ambulanţa Bacău, anchetat disciplinar după ce a fost prins băut la volan

Un medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bacău va fi anchetat disciplinar după ce a fost prins băut la volan de către poliţişti, informează Mediafax.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bacău va cerceta disciplinar cazul medicului Sorin Enescu, angajat în cadrul unităţii, după ce a fost prins în trafic în timp ce conducea băut maşina personală.

La testarea cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că medicul în cauză avea o alcoolemie de 1,05 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a decis recoltarea de probe biologice la spital.

“Incidentul s-a petrecut în afara orelor de program ale medicului, fără a avea legătură cu activitatea sa profesională. Chiar şi aşa, trebuie să vedem în ce măsură este afectată imaginea instituţiei. În acest sens, vom convoca Comitetul Director al Serviciului de Ambulanţă care va lua decizia dacă se impune aplicarea vreunei sancţiuni medicului în cauză”, a declarat, marţi, managerul SAJ Bacău, Aura Creţu.

Pe lângă ancheta disciplinară, medicul Sorin Enescu va fi cercetat penal de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cele mai citite

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...
Ultima oră
Pe aceeași temă