4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Medic de la Casa de Pensii din Caraș-Severin, condamnat pentru 291...

VIDEO. Medic de la Casa de Pensii din Caraș-Severin, condamnat pentru 291 de fapte de corupție. Lua 10 șpăgi pe minut

Un medic de la casa de Pensii din Caraș-Severin a fost condamnat la trei ani de închisoare, procurorii descoperind că acesta se face vinovat de 291 de acte materiale de luare de mită. 

Anchetatorii au primit informații că la casa de Pensii din Caraș-Severin se dădeau decizii de pensionare pe diverse sume de bani. Conform Digi24, acesta lua 10 șpăgi pe minut.

 

Sebastian Telbiş, medic-şef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin, primea zilnic şpagă aproximativ 1.000 de euro. 

În urma perchezițiilor domiciliare au fost confiscate sumele de 108.465 de euro în numerar, 480 de lire sterline, 4.120 de dolari, 51.400 de lei şi două carnete CEC cu un sold de 178.220 de euro, emise de o bancă din Austria.

Sumele descoperite au fost confiscate. Magistrații au decis confiscarea sumelor și bunurilor provenite din șpagă, mai multe mașini și un apartament care erau pe numele fiicei medicului și pe numele soției acestuia care era judecător în Caraș-Severin. Procurorii au explicat că acestea au fost cumpărare din banii primiți ca mită. 

Deciziile de pensionare au fost revocate, dovedindu-se că cei în cauză nu ar fi avut dreptul să primească acest ajutor

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă