21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMehedinţi: Jandarm rănit, în timp ce încerca să aplaneze un scandal

Mehedinţi: Jandarm rănit, în timp ce încerca să aplaneze un scandal

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi a fost rănit, luni dimineaţă, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane, în Drobeta Turnu Severin, informează Mediafax.

Altercaţia s-a produs luni dimineaţă, când subofiţerul de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, mergea împreună cu un alt coleg de serviciu pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu, iar cei doi au observat că mai multe persoane erau implicate într-un scandal în faţa unei discoteci.

Aceştia au intervenit şi au încercat să aplaneze conflictul, unul dintre jandarmi fiind rănit.

“Subofiţerul a intervenit pentru aplanarea stării conflictuale reuşind imobilizarea numitului D.Ionel, de 32 ani, domiciliat în localitatea Tâmna, judeţul Mehedinţi. În momentul imobilizării, persoana în cauză, folosindu-se de un obiect ascuţit (lamă) i-a provocat subofiţerului două plăgi tăiate superficiale, la piciorul stâng. La faţa locului, a sosit un echipaj de poliţie, care l-a preluat pe agresor în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, Claudia Mendea.

Jandarmul a ajuns ulterior la Spitalul Judeţean Mehedinţi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot la Spitalul din Drobeta Turnu Severin a ajuns şi bărbatul imobilizat de către jandarm, acesta fiind găsit de medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi în stare de inconştienţă.

“Am fost solicitaţi la ora 5.44 pentru un bărbat inconştient, dintr-o agresiune. S-a deplasat echipajul cu medic. Acesta a suferit un politraumatism: un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu o plagă tăiată, regiunea frontală şi traumatism thoracic şi abdominal şi ebrietate acută”, a declarat directorul medical al SJA Meheidnţi, Doiniţa Leuştean.

Potrivit medicilor din cadrul Spitalului din Drobeta Turnu Severin, subofiţerul tăiat la picior a primit îngrijiri medicale şi va fi externat întrucât rănile provocate de lamă nu necesită spitalizare.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, care urmează să stabilească implicarea fiecăruia dintre participanţii la conflict, dar şi a jandarmilor.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă