23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMesajul lui Tudor Chirilă după dezvăluirile din RL despre Gabriela Firea: E...

Mesajul lui Tudor Chirilă după dezvăluirile din RL despre Gabriela Firea: E vremea de plimbat

Cunoscutul artist Tudor Chirilă reacţionează, pe pagina sa de Facebook, cu privire la dezvăluirile jurnalistului Petru Zoltan despre primarul Capitalei Gabriela Firea. Muzicianul atrage atenţia, într-un mod ironic, asupra promisiunilor nerealizate ale edilului votat de majoritatea bucureştenilor.

“Trafic rezolvat, transport în comun rezolvat, e vremea de plimbat. Ce bine că n-au votat. La Maroon 5 s-au distrat și în Vamă au alergat”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Potrivit jurnalistului Petru Zoltan, primarul general al Bucureștiului și un întreg alai de consilieri personali s-au plimbat la Viena și Ierusalim, pe bani publici. Printre experții plimbați de Gabriela Firea regăsim o scriitoare, o stilistă, un fost director de la RA-APPS, dar și pe Speranța Cliseru, considerată mâna dreaptă a lui Florentin Pandele. În excursia din orașul sfânt și-a făcut apariția chiar primarul din Voluntari. Citeşte mai departe!

Totodată, şi vicepreşedinta Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand, a distribuit materialul publicat, miercuri, în ziarul România Liberă.

“Management de tip Moș Crăciun direct din bugetul Primăriei Municipiului București. Doamna Firea, la fel ca PSD în general, nu pricepe că banii bucureștenilor nu sunt cadou de la Moș Crăciun”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

 

Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă