5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMetoda ”accidentul”. Doi clujeni, prinşi în FLAGRANT când primeau 4.000 lei

Metoda ”accidentul”. Doi clujeni, prinşi în FLAGRANT când primeau 4.000 lei

Doi tineri suspectaţi de înşelăciuni prin metoda “accidentul” au fost prinşi în flagrant, miercuri, de poliţiştii din Cluj, după ce au primit de la o bătrână circa 4.000 de lei, informează Mediafax.

Astfel, doi bărbaţi din judeţul Călăraşi, de 21 şi 26 de ani, au fost interceptaţi în trafic, în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, imediat după ce ar fi înşelat o femeie de 85 de ani, care le-ar fi dat circa 4.000 de lei.

Citește și: Metoda „Accidentul“ face victime în Constanţa

Potrivit sursei citate, şoferul nu s-a conformat somaţiilor efectuate de poliţişti, continuându-şi deplasarea, iar poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, fiind instituite filtre la toate ieşirile din judeţ.

Cei doi au fost prinşi localitatea Luna, după ce şi-au abandonat autoturismul şi au fugit pe câmp, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, se arată în documentul citat.

În autoturism s-au găsit circa 20.000 de lei şi 40 de lire sterline, bani care ar proveni din comiterea de înşelăciuni.

“În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă, dar în urma acestei măsuri nicio persoană nu a fost rănită. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Cluj.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă