8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMii de apartamente, din Bacău, fără căldură și apă caldă. Care este...

Mii de apartamente, din Bacău, fără căldură și apă caldă. Care este cauza

Peste 3.500 de familii din zona centrală şi de nord a municipiului Bacău au rămas, marți, fără căldură şi apă caldă, în urma unei avarii majore care a apărut la reţeaua de termoficare, relatează Mediafax.

Pentru remedierea defecţiunii vor fi necesare două zile, perioadă în care populaţia nu va beneficia de cele două servicii.

Avaria majoră a apărut pe strada Oituz, pe reţeaua de agent termic primar, după ce conducta a cedat din cauza vechimii şi a presiunii de pe conductă, potrivit reprezentanţilor societăţii Thermoenergy Group SA Bacău.

"În urma avariei, s-a sistat căldura şi apa caldă către un număr de 3.500 de apartamente din municipiu. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectaţi pentru disconfortul creat, dar este o situaţie independentă de voinţa noastră, remedierea defecţiunii neputându-se face decât prin întreruperea furnizării agentului termic", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SC Thermoenergy Group SA Bacău, Narcisa Antoneac.

În consecinţă, societatea de termoficare a decis întreruperea furnizării agentului termic către 24 de puncte termice din zona centrală şi de nord a municipiului Bacău în vederea remedierii defecţiunii.

Remedierea defecţiunii apărute pe strada Oituz la reţeaua de termoficare va dura două zile, perioadă în care populaţia nu va beneficia de apă caldă şi căldură.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă