21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialMilionarul Eduard Uzunov, bătut, în uma unui conflict în trafic din Capitală

Milionarul Eduard Uzunov, bătut, în uma unui conflict în trafic din Capitală

Milionarul Eduard Uzunov a depus plângere la Secţia 1 Poliţie după ce, luni seară, ar fi fost bătut în centrul Capitalei, în urma unui conflict în trafic, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la intersecţia dintre bulevardul Dacia şi Calea Victoriei, după ce Uzunov, care se afla la volanul unui Fiat 500 decapotabil, a avut o dispută cu şoferul unei maşini Toyota Avensis.

După ce s-au şicanat în trafic de mai multe ori, şoferul din Toyota a coborât din autoturism şi a lovit cu piciorul portiera maşinii lui Uzunov.

În momentul în care omul de afaceri a coborât, şi el, din autoturism, şoferul din Toyota l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

În jurul orei 20.20, Uzunov a venit la sediul Secţiei 1, unde a depus o plângere pentru lovire, distrugere şi ameninţare.

Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul autoturismului Toyota Avensis şi urmează să stabilească dacă acesta este cel care l-ar fi lovit pe omul de afaceri.

Cele mai citite

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă