14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialMinistrul Transporturilor: Autostrada Pitești - Sibiu ar putea fi gata cu un...

Ministrul Transporturilor: Autostrada Pitești – Sibiu ar putea fi gata cu un an mai devreme

Autostrada Pitești – Sibiu ar putea fi finalizată în anul 2021, cu un an mai devreme față de termenul prevăzut în Master Plan, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, potrivit Mediafax.

Într-o conferință de presă, Sorin Buşe a spus că studiile de fezbilitate pentru Autostrada Pitești – Sibiu vor fi terminate până în 15 noiembrie, inclusiv lotul 4 care era în întârziere.

„Vrem să licităm lotul 1, 4 şi 5 pentru proiect tehnic şi acord de construcţie până la 30 noiembrie”, a declarat ministrul Transporturilor.

Sorin Bușe a mai declarat că deşi Master Planul prevedea ca autostrada să fie finalizată în anul 2022, angajamentul CNADNR este să o termine în 2021, cu un an mai devreme.

Autostrada Piteşti – Sibiu este una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România, inclusiv de către cea mai mare companie din România, Dacia, care este şi cel mai mare exportator la nivel naţional.

 

Cele mai citite

Cine sunt cei mai doriți angajatori din România

Un studiu elaborat de Catalyst Solutions prezintă un clasament al celor mai doriți angajatori din România, în anul 2024, arată un articol postat pe...

PAOK Salonic poate fi din nou campioană! Trupa lui Răzvan Lucescu e la un meci de titlu

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o cu scorul de 4-1 pe Panathinaikos Atena și a trecut pe prima poziție în campionatul...

O femeie de 34 de ani i-a furat banii bătrânei pe care o îngrijea de pe cardul acesteia

O femeie în vârstă de 34 ani din Oradea, care fusese angajată ca menajeră în locuinţa unei pensionare din municipiu, a ajuns în anchetă...
Ultima oră
Pe aceeași temă