14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMirel Palada, o pocnitoare | ACADEMIA CAȚAVENCU

Mirel Palada, o pocnitoare | ACADEMIA CAȚAVENCU

Mirel Palada pocneşte tot ce prinde. Prima victimă a scatoalcelor trase de sociologul sociopat a fost umorul. Pe când era purtătorul de vorbe de clacă ale premierului Victor Ponta, cunoscut şi sub numele de super-erou „Mitoman”, Palada le-a făcut nişte cadouri sub formă de tricouri ziariştilor, pe care, credea el, îi ia la mişto într-un stil inteligent.

Mesajul de pe tricouri lăsa să se înţeleagă că acei jurnalişti există doar pentru a fi critici cu guvernanţii. Carevasăzică, singura raţiune a existenţei lor sordide era să-i înjure pe luminaţii guvernanţi. Mesajul suna astfel: “Antiguvernamentesc, deci transmit”. Aţi înţeles?! Mirel Palada, un fel de filosof al Gării de Nord, l-a parafrazat pe filosoful Descartes, e drept, folosind o maximă scrisă pe toate gardurile şcolilor de cartier pe care le-a absolvit sociologul sociopat. Dincolo de faptul că nu am găsit nicio urmă de umor, se poate lesne observa că Palada a pocnit şi limba română, folosind cuvinte inexistente.

Apoi, Palada a început să-i pocnească pe Facebook pe toţi cei care îl contraziceau, sau erau împotriva lui şi a stăpânilor lui. În timp, scatoalcele au devenit din ce în ce mai golăneşti, în totală contradicţie cu filosofia aikido, artă marţială pe care Palada o practică doar ca să înveţe să se caftească ca un golan.

“Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este (…) Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, a scris el la un moment dat pe Facebook.

Apoi, lucrurile au luat o turnură de-a dreptul birjărească: „Numai voi, Cristoșii mamilor voastre de nemernici, aveți nesimțirea să mînjiți cu c+c+t ideologic pînă și această perioadă, ca să obțineți un ce profit de rahat electoral, să mai aveți motiv să vă ascundeți neputința și nemernicia, mama voastră de bușoi, și să prostiți niște copii naivi care pun botul la orice, Dumnezeii și grijania Paștilor mamilor voastre de ticăloși!”.

Nu e, deci, nicio întâmplare că Palada a ajuns să lovească la propriu o persoană publică. Ghinionistul a fost USR-istul Mihai Goţiu, care probabil aţipise în pauza emisiunii de la B1TV, dar a fost trezit de un croşeu în plină figură al sociologului sociopat.

Întrebare este: ce urmează? Cine va fi următoarea victimă a mardeiaşului Palada? Poate chiar Palada. Poate va face el însuşi „poc” şi va reveni la starea sa naturală. Cea de pocnitoare.

Miner Palada

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă