20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialMitrea: Cred ca Vanghelie are arhiva fostului "Doi si un sfert"

Mitrea: Cred ca Vanghelie are arhiva fostului “Doi si un sfert”

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari, ca crede ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, "asa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi si un sfert", sau informatii din aceasta, informeaza Mediafax.

El a fost intrebat, vineri dimineata, la Realitatea TV, daca isi mentine o afirmatie facuta anterior la Realitatea FM, potrivit careia Marian Vanghelie are arhiva DGIPI. Mitrea a explicat ca a fost intrebat, la postul de radio, daca Vanghelie detine arhiva DGIPI . "Am spus ca cred ca da", a declarat Mitrea, la Realitatea TV.

Mitrea a mai precizat ca nu poate spune daca Vanghelie chiar detine intreaga arhiva, dar a apreciat ca poate fi vorba de acces la informatii din aceasta. El a spus ca poate fi vorba de anumite casete, precizand ca acest lucru poate fi inteles chiar din unele afirmatii publice ale liderului PSD Bucuresti.

Mitrea a mai spus ca Vanghelie nu este singurul politician care are acces la informatii din partea serviciilor secrete.

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, in septembrie, ca "s-a dorit" sa se puna mana pe arhiva "Doi si un sfert", unde e vorba de "fetita EBA", care "se incinge" din cand in cand" si ca arhiva DGIPI "este pe maini bune" . De asemenea, Vanghelie a afirmat ca, din infomatiile pe care le detine, la DGIPI nu ar mai exista date despre Traian Basescu, exceptand "o bucatica" cu Omar Hayssam, din care seful statului "poate sa aiba o problema".

Ministrul interimar de Interne, Vasile Blaga, a declarat, pe 2 octombrie, ca prima conditie a noului sef al DGIPI, Stefan Zaharia Pop a fost ca ministrul sa trimita Corpul de Control pentru verificarea afirmatiilor privind arhiva DGIPI.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă