15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialNeamț: Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului...

Neamț: Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

Deputatul Liviu Harbuz a fost desemnat de conducerea filialei PSD Neamț să candideze pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, Ionel Arsene, liderul filialei potrivti Agerpres.

Desemnarea lui Liviu Harbuz s-a făcut după ce în prealabil a fost derulat un sondaj de opinie. În cadrul măsurătorii au intrat deputații Liviu Harbuz și Vlad Marcoci și președintele organizației municipale, Aurelia Simionică.

"Am deplină încredere că Liviu Harbuz este viitorul primar al municipiului Piatra Neamț. Noi, cei din PSD, avem încredere în el, facem împreună echipă și putem face pentru cetățenii municipiului Piatra Neamț ceea ce își doresc", a declarat deputatul Ionel Arsene, liderul PSD Neamț.

"Pentru mine, acasă înseamnă Piatra Neamț, iubesc acest oraș și am acceptat această responsabilitate pe care mi-a acordat-o partidul. Dar candidez în primul rând pentru locuitorii municipiului Piatra Neamț. Piatra Neamț are nevoie de un primar vizionar care să rezolve problemele pietrenilor", a afirmat Liviu Harbuz.

Liviu Harbuz este medic veterinar, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari și a fost președinte al Agenției Naționale Sanitar Veterinară între anii 2000 — 2004.

La Roman, candidatul PSD la funcția de primar este economistul Gheorghe Oprea, în timp ce la Târgu Neamț candidează actualul primar Daniel Harpa, la Bicaz primarul în funcție Nicolae Sălăgean, iar la Roznov primarul Ionel Ciubotaru.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă