12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialSTENOGRAME. Nichita, acuze grave la adresa lui Ponta chiar în ziua turului...

STENOGRAME. Nichita, acuze grave la adresa lui Ponta chiar în ziua turului II al alegerilor prezidenţiale

Într-o înregistrare audio ajunsă în presă, primarul Iaşiului, Gheorghe Nechita, se arată a fi extrem de supărat pe premierul Victor Ponta, preşedintele PSD şi la acea dată candidatul partidului pentru funcţia supremă în stat, deoarece nu a ştiut să gestioneze problemele apărute la votul din Diaspora la cele două tururi de scrutin ale algerilor prezidenţiale din noiembrie 2014, scriu jurnaliştii de la stiripesurse.ro.

Îl sacrificam, partidul găsea altceva. Şi aşa l-a sacrificat până la urmă. Şi-a dat demisia el că nu face…? (….) Cu Băsescu, la presiuni… Ce să mai discutăm cu românu’ acuma de Băsescu? Trebuia să-l demită. Una e să-mi dau demisia eu, pe nişte motive cum trebuie şi alta e să spui: ‘Eu… (….) românii, eu l-am demis.’ Şi cu asta basta. Eu de la BEC (?) nu pot să demit pe nimeni, nu ai dreptul tu. Pe ministrul tău de externe tu trebuie să-l demiţi. (….) că a fost la Paris… au fost nu ştiu câţi să voteze. Noi muncim de ne ies ochii în teritoriu ca să scoatem voturile şi tu ai stricat totul“.

Jurnaliştii susţin că discuţia dintre primarul Gheorghe Nichita, actulamente suspendat, şi iubita sa, Adina Samson, a avut loc chiar în ziua turului II al alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014 când era evident că Victor Ponta va pierde alegerile în faţa lui Klaus Iohannis.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă