12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialNoi informaţii privind atacul terorist din Franţa

Noi informaţii privind atacul terorist din Franţa

"Ostaticul" de la tipografia din nordul Franţei, unde s-au retras vineri cei doi fraţi Kouachi, nu a fost "reperat" de presupuşii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, a anunţat o sursă apropiată dosarului, informează Mediafax.

"Încă de la sosirea celor doi suspecţi, în jurul orei 09.30 (10.30, ora României), angajatul în vârstă de 26 de ani, Lilian, s-a refugiat la primul etaj al tipografiei şi nu i-a mai văzut pe cei doi fraţi", a explicat această sursă.

"El a reuşit să ofere prin SMS elemente tactice, precum poziţia sa în interiorul sediului, celulei de negociere" a GIGN (Grupul de Intervenţie al Jandarmeriei Naţionale), unitatea de elită însărcinată cu efectuarea operaţiunii.

Negociatorii din cadrul GIGN au încercat în repetate rânduri să intre în contact cu fraţii Kouachi, în special prin intermediul liniilor telefonice de la tipografie, însă cei doi bărbaţi nu au răspuns.

"Ostaticul" de la tipografia din nordul Franţei, unde s-au retras vineri cei doi fraţi Kouachi, nu a fost "reperat" de presupuşii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, a anunţat o sursă apropiată dosarului.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă