9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialNoi precizări ale Guvernului Grindeanu privind solicitările media cu privire la proiectul...

Noi precizări ale Guvernului Grindeanu privind solicitările media cu privire la proiectul de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală

Guvernul Grindeanu face noi precizări cu privire la proiectul de lege privind modificarea Codurilor Penale ca urmare a unor solicitări adresate de mass-media. Informaţiile au fost transmise într-un comunicat de presă remis redacţiei România Liberă. 

"Proiectul de lege la care se face referire nu este asumat de Guvern.

Un proiect de lege care să pună în acord realitățile juridice interne și internaționale – deciziile Curții Constituționale, legislaţia naţională și directivele europene – va fi rezultatul unei ample consultări publice, pe care o va organiza Ministerul Justiției cu societatea civilă, instituţiile, organizațiile interesate și cu partidele politice.

Pană la momentul în care va rezulta un astfel de proiect agreat cu toți participanții la dezbatere, nici o altă propunere legislativă pe tema modificării Codului penal și a Codului de procedură penală, nu va face obiectul vreunei decizii în Guvern", precizează sursa citată.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă