15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialNouă spitale de urgenţă din Capitală asigură asistenţa medicală de Paşte

Nouă spitale de urgenţă din Capitală asigură asistenţa medicală de Paşte

Toate cele nouă spitale de urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov asigură, prin liniile de gardă, asistenţa medicală în perioada sărbătorilor de Paşti, informează Mediafax.

În perioada sărbătorilor pascale vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru în perioada Paştilor, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanţă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în Capitală.

"În această perioadă, vom lucra la capacitatea normală, nu au fost aprobate concedii şi nici recuperări. Pentru noaptea de Înviere, vom suplimenta cu şase numărul de echipaje, ambulanţele fiind distribuite la Catedrala Patriarhală şi la alte câteva biserici care ne-au solicitat ajutorul", a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Totodată, în perioada sărbătorilor de Paşti, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din sectorul 1.

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...
Ultima oră
Pe aceeași temă