13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialO elevă de 15 ani, luată cu forța de pe o stradă...

O elevă de 15 ani, luată cu forța de pe o stradă din Bacău și violată. Agresorii au fost arestați preventiv

Doi tineri din Bacău au fost arestați preventiv, după ce ar fi luat cu forța de pe stradă o fată de 15 ani, pe care ar fi dus-o pe un teren viran din afara orașului, unde ar fi violat-o, informează News.ro.

Judecătoria Bacău a emis, joi, mandat de arestare preventivă pe numele a doi tineri, Viliam Botez şi Iuliu David Helţianu, pentru viol, fiind acuzaţi că au agresat sexual o fată de 15 ani.

Potrivit anchetatorilor, eleva a fost luată cu forţa de pe stradă de către cei doi băcăuani şi dusă pe un teren viran din apropierea municipiului Bacău, unde au abuzat-o sexual. Ulterior, victima a mers la Poliţie şi a reclamat faptul că a fost victima unui viol.

„Cei doi tineri ar fi acostat-o pe minora de 15 ani pe care, prin ameninţări şi acte de violenţă, ar fi condus-o pe un teren viran unde, împotriva voinţei acesteia, au întreţinut raporturi sexuale. În urma cercetărilor, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipale Bacău şi Secţiilor de Poliţie 1 şi 2 au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pentru depistarea celor doi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de viol”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, cei doi tineri au fost prezentaţi în instanţă, magistraţii luând măsura arestării preventive a acestora.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă