22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialO femei și patru copii, în spital cu atacuri de panică, după...

O femei și patru copii, în spital cu atacuri de panică, după ce casa lor a fost INCENDIATĂ. Pe cine suspectează polițiștii

O mamă și cei patru copii ai săi, din Rădăuți, au avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece au suferit atacuri de panică, după ce casa lor a fost incediată, relatează Mediafax

Pompierii militari din Rădăuţi au intervenit, timp de două ore, cu trei autospeciale pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Rădăuţi. La sosirea echipelor de intervenţie ardea acoperişul comun al unei anexe şi al bucătăriei de vară şi exista pericolul de propagare la casa de locuit şi la două gospodării învecinate, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. 

În incendiu, au ars acoperişul anexelor, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, şi circa cinci metri cubi lemn de foc şi s-au degradat pereţii portanţi, obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn şi alte bunuri.

Pe timpul intervenţiei, au fost evacuaţi doi adulţi şi patru copii cu vârste de un an, doi, şase şi zece ani. Proprietara şi cei patru copii au primit îngrijiri medicale din partea echipajului pompierilor paramedici SMURD, deoarece au suferit atac de panică. Toţi cinci au fost transportaţi la Centrul de Primire Urgenţe Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost pus intenţionat. Poliţia a stabilit că proprietara s-a trezit din somn şi a observat că una dintre anexele gospodăriei ardea şi a sunat la 112.

De asemenea, autoritățile au stabilit și un posibil suspect, fostul soţ al unei femei care locuieşte în gospodăria incendiată, dar acesta nu a recunoscut fapta.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă