17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialO femeie a fost atacată de 15 câini, în apropiere de Iași:...

O femeie a fost atacată de 15 câini, în apropiere de Iași: M-au trântit jos, iar unul m-a apucat de cap

O femeie de 51 de ani a ajuns, luni, în stare gravă la spital, după ce a fost mușcată de o haită de câini în pădurea Ciric, situată la marginea Iașului, informează Agerpres.

 

Potrivit coordonatorului UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu, femeia a ajuns la spital cu mușcături la nivelul mâinilor și picioarelor. Ea a pecizat că pacienta a fost internată la secția chirurgicală.

„Pacienta a fost stabilizată și internată pe secția chirurgicală de gardă, respectiv Clinica III Chirurgie din cadrul Spitalului Sf Spiridon. Va avea nevoie și de profilaxie antirabică”, a mai spus coordonatorul UPU-SMURD.

Femeia a povestit că a fost atacată de câini când s-a dus să ia apă de la un izvor din apropierea lacului Veneția, care se află în pădurea Ciric de la marginea Iașiului.

„Erau cred vreo 15 câini care m-au atacat pe la spate, m-au trântit jos, iar unul m-a apucat de cap. Nu e prima dată când merg acolo, dar niciodată în 20 de ani nu am mai avut probleme. Norocul meu a fost că haita a fost alungată de o bătrână care locuiește în zonă și mi-a auzit strigătele de ajutor”, a spus femeia.

Cele mai citite

Probleme pentru IT-iștii din Cluj. Gameloft, concedieri masive

Gameloft va închide studioul său din Cluj-Napoca, a transmis compania. Peste 100 de angajați vor fi concediați. „La nivel de companie trebuie să reevaluăm în...

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă