11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialO femeie a murit, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa...

O femeie a murit, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa din Capitală

O femeie în vârstă de 60 de ani a murit, vineri, în urma unui incendiu care a cuprins locuința acesteia, din Sectorul 3 al Capitalei, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, transmite Mediafax.

Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112 în jurul orei 12.10, la fața locului fiind trimise trei autospeciale și un echipaj SMURD.

Femeia a suferit arsuri pe membre și pe față, după ce incendiul izbucnit într-o cameră din locuința sa, de pe strada Popa Soare, a cuprins o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.

Echipajul de la SMURD a găsit-o pe femeie în stare gravă, în patul în care era imobilizată, din cauza unor probleme locomotorii, ulterior fiind constatat decesul acesteia.

Pompierii au stins incendiul, după aproximativ 30 de minute de la semnalarea acestuia.

Echipele de intervenție au găsit în locuința femeii un reșou aflau în funcțiune, pe care se aflau materiale textile. Acestea au ars, iar focul s-a extins și la patul în care se afla femeia, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.

Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă