18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialO fetiță a murit, după ce un alt copil a căzut peste...

O fetiță a murit, după ce un alt copil a căzut peste ea, la un ștrand din stațiunea Geoagiu Băi

O fetiță în vârstă de șapte ani a murit, duminică după-amiază, după ce un alt copil a căzut peste ea, la un ștrand din stațiunea Geoagiu Băi. În acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, informează Mediafax.

„Fetiţa era cu părinţii ei la ştrand. A sărit de pe trambulină în bazin, în urma ei a sărit un alt copil, care i-a sărit practic în spate. Părinţii au solicitat Ambulanţa, iar la o oră şi jumătate, după resuscitări, a murit la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Laura Bradu, pentru Mediafax.

Fetiţa a reuşit să iasă pe picioarele ei din bazin, dar la scurt timp a căzut inconştientă pe marginea bazinului. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara susţin că fetiţa era inconştientă în momentul în care echipajul medical a ajuns la ştrandul din Geoagiu, iar pe drumul spre spital starea ei de sănătate s-a agravat.

„Echipajul nostru a găsit-o inconştientă, dar cu respiraţii spontane şi puls prezent. Au fost aplicate toate procedurile şi manevrele conform protocolului, i-au pus guler cervical, au imobilizat-o în saltea vacum, i-au pus oxigen, au urcat-o în Ambulanţă şi au plecat spre spitalul din Orăştie. Pe drum starea s-a agravat, fetiţa a început să verse şi la intrarea în Urgenţe, când s-a făcut transferul din Ambulanţă în Urgenţă, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare, dar fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Poliţiştii hunedoreni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a-l identifica pe copilul care a sărit peste fetiţă.

Din primele informaţii ar fi vorba despre un băiat cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani.

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă