8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialO fetiţă de patru ani, accidentată MORTAL în Bacău. Autorul incidentului a...

O fetiţă de patru ani, accidentată MORTAL în Bacău. Autorul incidentului a fost reținut

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Bacău, a fost arestat preventiv, marţi, după ce a lovit mortal cu maşina o fetiţă de patru ani, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc, luni seară, când o fetiţă de patru ani fiind lovită de o maşină condusă de un tânăr de 28 de ani, în timp ce copila mergea, împreună cu mama sa, pe marginea unui drum comunal din Sascut.

Fetiţa a murit pe loc, iar şoferul a părăsit imediat zona cu maşina, poliţiştii începând acţiunile de căutare a acestuia.

“În urma investigaţiilor, tânărul a fost găsit la domiciliul său, sustrăgându-se cercetărilor în acest caz. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,93 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, şoferul a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, marţi, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole.

Reţinut iniţial de poliţişti, tânărul de 28 de ani a fost prezentat în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Bacău au emis, marţi, un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă