27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialO fetiţă de şapte ani S-A ÎNECAT în râul Buzău

O fetiţă de şapte ani S-A ÎNECAT în râul Buzău

O fetiță de șapte ani s-a înecat, sâmbătă, în râul Buzău, unde se afla la scăldat împreună cu familia, informează Mediafax.

Copila a mers, sâmbătă, împreună cu familia, pe malul râului Buzău, însă la un moment dat părinții nu au mai văzut-o lângă ei jucându-se și, impacientați, au sunat la 112, solicitând ajutor.

Familia a început să o caute pe fetiță, observând-o câțiva metri mai în aval căzută cu fața în apă.

Echipajul medial ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe copilă, însă, în pofida manevrelor de resuscitare, aceasta a decedat.

Tot sâmbătă, un bărbat de 37 de ani din satul Găvănești comuna Săgeata a mers la scăldat în râul Buzău și nu s-a mai întors acasă.

Duminică dimineață, mama sa a alertat autoritățile, iar pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău intervin cu o barcă pneumatică, pentru găsirea bărbatului.

 

Cele mai citite

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă