19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialOana Stancu nu regretă scrisoarea adresată fiicei lui Tăpălagă. Cum se justifică...

Oana Stancu nu regretă scrisoarea adresată fiicei lui Tăpălagă. Cum se justifică jurnalista Antena 3

Oana Stancu, angajată la postul Antena 3, a declarat telefonic pentru această instituție că scrisoarea ei către fiica jurnalistului Dan Tăpălagă a fost “doar un manifest împotriva urii”.

“Doar un manifest împotriva urii, impotriva celor care îndeamnă la ură împotriva Antenei 3 și a telespectatorilor ei, a bătrânilor. Un manifest adresat copiilor noștri pentru a face o lume mai bună. Eu nu m-am luat de copilul nimănui. În loc de asta am primit și mai multă ură, am primit urări ca fata mea să fie violată. Îmi doresc pentru Ilinca, pentru fetele mele și pentru noi toți o lume fără ură. Când va trece nebunia de pe Internet sper ca și Tăpălagă să recitească textul meu și să-l înțeleagă”, a incheiat Oana Stancu.

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a primit două sesizări privind gestul jurnalistei Antena 3, Oana Stancu, care l-a criticat pe jurnalistul Dan Tăpălagă prin intermediul unei scrisori adresate fiicei sale, care este minoră.

Oana Stancu și-a publicat scrisoarea drept răspuns la comentariile lui Dan Tăpălagă referitoare la persoanele în vârstă care au participat la mitingul Antena 3.

„Astăzi abia ai împlinit zece ani. Ești încă la vremea poveștilor. Roagă-ți tatăl să-și amintească de hârtia de calc pe care bunica ta ținea prăjiturile și el așeza litere. De băncuța din fața casei pe care bunicul lui, cu piciorul țeapăn, se așeza pentru a spune povești din război. De oamenii din Șeica Mare sau din Copșa Mică, acolo unde s-a născut. Oare mai au dinți? Oare ei se înghesuie la piață vinerea “pentru că sunt reduceri la urzici”? Oare „se bucură de niște mici moca”? Sau „așteaptă soarele să iasă ștevia”? Întreabă-l despre fabricile în care au muncit și ce s-a ales de ele. Întreabă-l dacă nu cumva „adunătura asta de zombie” cu ale ei „cupoane de pensie, proteze, bastoane, băști, căciuli cu urechi, pastile și rețete compensate” în urmă cu 26 de ani câștiga libertatea pe seama căreia el, tatăl tău, și-a câștigat pâinea. Întreabă-l dacă adunătura de zombie nu avea atunci chiar vârsta lui de azi: 40 de ani!”, a scris Stancu.

Citește și:  Scandal în presă, după ce jurnalista Antena 3 Oana Stancu a atacat familia lui Dan Tăpălagă

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă