13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialOlt: Primarul din Vișina a interzis pomenile la căminul cultural, pentru că...

Olt: Primarul din Vișina a interzis pomenile la căminul cultural, pentru că bucătarul nu a votat cu PSD

Localnicii din comuna Vișina, județul Olt, se plâng că nu mai pot face pomeni în căminul cultural, pentru că bucătarul nu a votat cu partidul din care face parte primarul, relatează Digi 24.

O familie a povestit cum a fost obligată să pregătească masa în ploaie, pentru că primarul nu le-a permis să între în cămin, unde se țin, de regulă, pomenile. ”M-am dus împreună cu fratele celei decedate la domnul primar în birou, a fost foarte recalcitrant, foarte urât ne-a vorbit şi eu am întrebat: <<Domnule primar, pentru ce nu am voie să fac mâncare acolo?>> şi mi-a zis: <<pentru că nu ai votat cu PSD>>”, a povestit Ion Tutunaru, la Digi 24.

Refuzaţi de primar, oamenii şi-au strâns lucrurile cu care veniseră la căminul cultural şi s-au mutat în curtea femeii decedate unde s-au apucat de gătit.

Primarul comunei Vișina, Constantin Stănescu, susține că bucătarul le-a luat oamenilor foarte mulți bani și de aceea nu i-a mai permis să intre în cămin.

”A făcut nişte pomeni cum se face şi le-a luat la oamenii aia câte două milioane jumate – trei, şi i-a făcut lumea sesizare pentru treaba asta. Deci nu mai are ce caută ca bucătar acolo. Intră cine vreau eu”, a spus primarul.

Cele mai citite

VIDEO. Madeira, insula “la modă” în 2024. În martie s-a atins un nou număr maxim de pasageri

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, aflat la vest de Maroc. În ultimii doi ani, insula este "asaltată" de turiști, dat...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă